xn--evropsk-seznamka-lmb.eu | Evropská seznamka
xn--evropsk-seznamka-lmb.eu | Evropská seznamka

xn--evropsk-seznamka-lmb.eu | Evropská seznamka

golek wong wadon Penpal - seznamka | Miesbach | Jerman


Foto bakalan tekan

seznamka Leo
Jerman, Bayern, Miesbach

Aku wong lanang, 51
golek wong wadon tekan 38 Tinuju 40

g3u5avx5cc

kirim email
ngirim kedipan moto
Terusno profile
Nambah dadi konco


Ulang taon: 1967-07-24 
hubungan jenis: Penpal
Negoroku: Jerman
tlatah: Bayern
Kuthaku: Miesbach
Penampilan
Dhuwurku: 5' 10" (1.78 m.)
Bobot awakku: 190 lbs. (86 kg)
Rambut aku: Abu-abu
Motoku: Biru
Tipe awakku: Babakan roto-roto
Ras aku: Putih / Kaukasus
Keluargo
Status perkawinan aku: Pisah / cerai
Bocah-bocah: Loro utowo telu
Babakan bocah-bocah: Mungkin ora
Kahanan uripku: Urip dewe
 
Sosial
Pendidikan aku: Sekolah menengah
Sekolah Panguripan
 
Bosoku: Boso Ceko
Boso Slovenia
Boso Polandia
 
Gaya urip
hobi aku: Kemah
Kopi lan ngobrol
Mangan nang njobo
 
Olahraga senenganku : Bal - balan
Olahraga montor
Tinju / jotosan
Hoki es
 
Pihak
Ngrokok: Ngerokok
Alkohol: Podo bab-bab sing khusus
Ombenan: Teh Ijo
Susu
Kopi
Bir
Moonshine
 
Panganan awakmu: Daging lan kentang
 
Favorit musik: Klasik
Disko
Pop
Rock
Metal
 



Tambahno nang favorithttp://xn--evropsk-seznamka-lmb.eu/g3u5avx5cc
Sumelang babakan pengguna ikiSumelang babakan pengguna iki




Personals |Lanang |Wadon |evropska-seznamka.eu
Besucherzahler ukraine mail order brides
website counter

Dating Affiliates